Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA'nın Serik ilçesinde hurdacı ve demirci komşu iki aile arasında çıkan kavgada kalbinden bıçaklanan Şehmus Löklök (43) hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2 kardeş gözaltına alındı.

        Olay, saat 18.30 sıralarında Serik ilçesine bağlı Orta Mahalle 1158 sokakta meydana geldi. Komşu iki aile arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında H.B.Y. (35), yanında getirdiği bıçakla Şehmus Löklök'e saldırdı. Löklök kalbinden aldığı tek bıçak darbesi ile yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Löklök olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne görüldü. Ağır yaralanan Löklök, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Löklök'ün cenazesi morga konuldu.

        Kavga ile ilgili çalışma başlatan polis ekipleri cinayet şüphelisi H.B.Y. ile kardeşi C.Y.’yi gözaltına aldı.

        Hurdacı Şehmus Löklök ile demirci H.B.Y.'nin daha önce de aralarında tartıştıkları öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa