Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mamak Belediye Başkanlığı, drift pisti ve okçuluk alanı inşa edecek.

        Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bayındır Barajı'nın güneydoğusunda, 56 dönümlük alan üzerinde hayata geçirilecek Drift Pisti ve Okçuluk Alanı Projesi'nde, drift ve okçuluk alanlarının yanı sıra rekreasyon, sosyal donatı ve satış alanları da yer alacak.

        Otomobil ve motorlu sporlar için alternatif spor merkezi olacak alan, drift sporunda ulusal şampiyona, mahalli yarış ve festivallere ev sahipliği yapabilecek standartlara sahip olacak.

        Araç tanıtımları, otomobil kulüplerinin buluşmaları, yedek parça ve aksesuar fuarları, otomobil festivalleri, ileri sürüş teknik eğitimleri gibi birçok otomobil odaklı etkinlik de alanda yapılabilecek.

        Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, proje alanını gezerek, bilgi aldı.

        Seçim öncesi gençlere verdikleri sözü yerine getirdiklerini bildiren Şahin, şu ifadeleri kullandı:

        "Gençlerimizin büyük özlem duyduğu oto sporları drift pisti projemizi gençlerimiz ve yarışçılarımız için hazırladık. Mamak’ta hayatın her alanını sporlarla barışık hale getirmek için yatırımlarımızı devam ettireceğiz. Projemiz, dünya standartlarında, otomobil ve motor sporları konusunda ülkemizin en modern tesisi olacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa