Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Genel Başkan Yardımcısı Erhan Adem, "İktidarımızda, tarımsal üretimi artıracak, çiftçilerimizin refah seviyesini yükseltecek ve gıda güvenliğimizi sağlayacak kapsamlı politikalar hayata geçireceğiz." ifadesini kullandı.

        Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, tarım ve ormancılık politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adem, CHP'li büyükşehir belediyelerinin tarımsal hizmetler daire başkanlarıyla bir araya geldi.

        Toplantıda, CHP'li belediyelerin tarıma yönelik çalışmaları, üreticilere sunulan destekler ve bundan sonraki yol haritası ele alındı.

        CHP'li 14 büyükşehir belediyesinin tarımsal hizmetler konularında hizmet veren daire başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda ortak proje, bilgi ve deneyimler paylaşıldı.

        Erhan Adem, toplantıya dair yaptığı açıklamada, "CHP olarak, tüm belediyelerimizle ortak çalışarak hizmet üretmek, partimizin vizyonunu tüm ülkeye yaymak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

        CHP'li belediyelerin tohum, gübre ve ilaç desteği, makine ve ekipman yardımı, üreticiye yönelik eğitim, pazarlama ve satış imkanları konularını istişare fırsatı bulduklarını bildiren Adem, "CHP'nin tarım politikalarının daha etkin bir şekilde kamuoyuna tanıtılması ve parti tabanıyla paylaşılması konusunda görüş alışverişinde bulunduk. CHP'nin tarım vizyonunun ülke genelinde yaygınlaştırılması ve güçlendirilmesi üzerinde fikir alışverişi yaptık." ifadesini kullandı.

        Partinin yereldeki başarılı uygulamalarını tüm Türkiye'ye yaymak için gayretle çalıştıklarını belirten Erhan Adem, şunları kaydetti:

        "Belediyelerimiz, ülkemizin içinde bulunduğu her sorunun çözümü için tüm imkanlarıyla mücadele ediyor. İktidarın tüm baskılarına, tüm engelleme girişimlerine rağmen bizim belediyelerimiz, iktidarın veremediği hizmetleri vatandaşlarımızın ayağına götürüyor. Halkımızın desteği ile iktidara geldiğimizde ise üreticilerimizin tüm sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Sorunları biliyoruz ve çözüm önerilerimizle hazırız. İktidarımızda, tarımsal üretimi artıracak, çiftçilerimizin refah seviyesini yükseltecek ve gıda güvenliğimizi sağlayacak kapsamlı politikalar hayata geçireceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa