Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurucusu:MustafaKemal Atatürk / 6 Nisan 1920

        1 - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Kamu Görevlileri Etik Kurulu ile Etik Eğitimi ve Etik Eğitici Yetiştirilmesi İşbirliği Protokolü İmza Töreni'ne katılacak.

        (Ankara/14.00)

        2- CHP Merkez Yönetim Kurulu, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde toplanacak.

        (Ankara/12.00)

        FİNANS EKONOMİ

        1- Ticaret Bakanı Ömer Bolat, DEİK'te Türkiye-Kosova İş Forumu'na katılacak, TİM'de mayıs ayı dış ticaret rakamlarını açıklayacak.

        (İstanbul/09.00/11.00)

        2 - TÜİK, mayıs ayı enflasyon verilerini açıklayacak.

        (Ankara/10.00)

        3- Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 ve 5 yıl vadeli tahvil ihalesi düzenleyecek.

        (Ankara)

        DÜNYA DİPLOMASİ

        1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi’nin daveti üzerine gideceği Çin'de temaslarda bulunacak.

        (Pekin)

        2- ⁠İsrail'in Gazze Şeridi'nde Refah kentinde yoğunlaşan saldırıları, bölgedeki insani kriz ve ABD Başkanı Joe Biden'ın ateşkes konusundaki açıklamalarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

        (Gazze/Kudüs)

        SPOR

        1- A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek. Milliler, şampiyona öncesi 4 Haziran Salı günü İtalya ile deplasmanda yapacağı hazırlık maçı için Bologna'ya gidecek.

        - A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve takımdan bir futbolcu, maçın yapılacağı Renato Dell'Ara Stadyumu'nda düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak.

        (İstanbul/10.00/16.30/Bologna/20.00)

        2- Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe getirilen Jose Mourinho, Ülker Stadı 1907 Tribünü'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

        (İstanbul/14.00)

        3- 2025 UEFA 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda eylül ayında yapacağı İrlanda Cumhuriyeti ve San Marino maçlarına hazırlanan Ümit Milli Futbol Takımı, özel müsabakada İskoçya'yı konuk edecek.

        (İstanbul/20.00)

        4- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin play-off yarı final üçüncü maçında Beşiktaş Emlakjet, Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak.

        (İstanbul/20.30)

        5- Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'na Fransa'da devam edilecek. Ampute Milli Futbol Takımı, C Grubu'ndaki ikinci maçında Azerbaycan ile karşı karşıya gelecek.

        (Evian/13.00)

        6- Teniste sezonun ikinci grand slam turnuvası Fransa Açık'a (Roland Garros) ana tablo maçlarıyla devam edecek.

        (Paris)

        ***

        Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa