Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Amber Heard'ün kızı Oonagh Paige ile mutfak keyfi - Magazin haberleri
        • 1

          Kendisine şiddet uygulamakla suçladığı ABD'li oyuncu Johnny Depp'ten 2016'da ayrılan Amber Heard, taşıyıcı anne yöntemiyle ilk bebeğini kucağına aldı.

        • 2

          ANNE-KIZ MUTFAKTA

          Sosyal medya hesabını aktif kullanan Heard, geçtiğimiz gün kucağında kızıyla birlikte evinin mutfağında poz verdi. O anları takipçileriyle de paylaşan 35 yaşındaki oyuncunun gönderisi kısa sürede hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

        • 3

          Öte yandan Amber Heard'ün kızının adı da merak konusu olmuştu. Ünlü yıldız, bebeğine vefat eden annesi Paige'in adını verdi. Kızına iki isim vermeyi tercih eden Amber Heard, Paige'nin yanına Oonagh adını da ekledi. Heard'ün bebeğine verdi bu isim İrlanda dilinde "kuzu" anlamına geliyor.

        • 4

          "ÇOK HEYECANLIYIM"

          Ünlü yıldız, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından hayranlarına sürpriz bir şekilde kızı olduğu haberini duyurmuştu. Bebeğiyle birlikte çekildiği bu fotoğrafını yayınlayan Amber Heard, duygularını şu sözlerle dile getirmişti:

          Bu haberi paylaştığım için çok heyecanlıyım. Yıllar önce bir çocuk sahibi olmak istediğime karar verdim. Bunu kendi şartlarımda yapmak istedim. Kaderimizin en temel parçalarından birini bu şekilde düşünmenin biz kadınlar için ne kadar radikal olduğunu şimdi anlıyorum.

        • 5

          "Umarım beşik almak için yüzük istememenin normalleştiği bir noktaya geliriz" diyen Amber Heard, sözlerine şu şekilde devam etti:

          Bir yanım özel hayatımın kimseyi ilgilendirmediğini savunmak istiyor. Ayrıca işimin doğasının beni bunu kontrol altına almaya zorladığını da biliyorum. Kızım 8 Nisan 2021'de doğdu. Adı Oonagh Paige Heard. O, hayatımın geri kalanının başlangıcı.

        • 6

          OLAYIN GEÇMİŞİ

          Mayıs 2016'da yaşandığı iddia edilen olayda Johnny Depp'in, lüks evi kasıp kavurduğu ve Heard'e telefonla şiddet uyguladığı öne sürülmüştü. O dönem olay yerine ilk giden iki polisin herhangi bir suç kanıtı bulamadığı aktarılmıştı.

          Depp, kendisini "eşini döven biri" diye niteleyen haber nedeniyle The Sun gazetesine açtığı davayı kaybetmişti.

          Londra'da görülen dava, Heard açısından da önemli bir zafer anlamına geliyordu. Ancak Depp'in Heard'e açtığı ve ABD'de görülecek 50 milyon dolarlık dava henüz sonuçlanmış değil.

        • 7

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa