Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika! Gözaltına alınan maganda adliyeye sevk edildi!

        İstanbul Pendik’te 7 aylık hamile kadının içinde bulunduğu aracın önünü keserek aracın dikiz aynasını kırıp kaputu teklemeyen baklavacı kardeşler Hasan Sel ve Hüseyin Sel’in, sergilediği şiddet görüntülerinin bir benzeri dün yine İstanbul'da yaşandı.

        BU SEFER ADRES ALİBEYKÖY'DÜ

        DHA'da yer alan habere göre dün akşam saat 20.20 sıralarında, Eyüpsultan ilçesi Alibeyköy semtinde insanı şoke eden bir olay yaşandı. İsminin Emre E. olduğu öğrenilen kişi, henüz bilinmeyen bir nedenle trafikte sinirlendiği kadına küfrederek, saldırdı. Trafik magandası, kadının kullandığı otomobilin ön camını kırdı.

        REKLAM

        CEP TELEFONUYLA OLAYI KAYDETTİ

        Kadın ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, Emre E.'ye tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla olay daha da büyümeden engellenirken, Emre E., aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

        GÖZALTINA ALINIP BIRAKILDI

        Saldırıya uğrayan kadının şikayetinin ardından zanlı Emre E., gözaltına alındı. Zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi ve serbest bırakıldı. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla birlikte vatandaşlar trafik magandasına büyük tepki gösterdi.

        VALİ YERLİKAYA: "GÖZALTINA ALINDI"

        Şüpheli Emre E., bugün erken saatlerde tekrar gözaltına alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız" dedi. Emre E., Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından tekrar adliyeye sevk edildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa