Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökhan KESKİNCİ/ADANA, (DHA) ADANA'da evlerinin önünde iki kişinin av tüfekli saldırısına uğrayan Erhan A. ve Ayhan Ş., saçmaların isabet etmesiyle yaralandı. 

        Olay, saat 01.30 sıralarında Yeşilevler Mahallesi 52052 Sokak'ta meydana geldi. Evlerinin önünde oturan Erhan A. ve Ayhan Ş., iddiaya göre V.T. ve S.Ö.'nün av tüfekli saldırısına uğradı. 12 el ateş eden saldırganlar, olayın ardından kaçarken, Erhan A. ve Ayhan Ş. ise tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslar ile hastane sevke edildi. 

        Şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.  DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Seyhan Gökhan KESKİNCİ

        2020-07-27 04:18:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa