Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa ADANA'DA ŞOKE EDEN OLAY! Son dakika: Düğün günü kâbusa döndü! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Adana'nın Sarıçam ilçesi Mithat Özsan Bulvarı´nda, evlilik hazırlıklarını tamamlayan Fatma (36) ve Erhan (37) Menekşe çifti, 20 Ekim´de, düğün günü sabahı dış fotoğraf çekimi için fotoğrafçılarla ormanlık alanda buluştu.

        ÇANTA, CÜZDAN VE TELEFONLARI ÇALINDI

        DHA'da yer alan habere göre otomobillerini yol kenarına park eden Menekşe çifti, ağaçlık alanın derinliklerine giderek fotoğraf çekimine başladı.

        REKLAM

        Bu sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, otomobilin yanına gelerek sol arka camı kırıp arkada koltuktaki çanta, cüzdan ve cep telefonlarını çaldı.

        ÇİFT BÜYÜK ŞOK YAŞADI

        Çekim bittikten sonra aracın yanına dönen çift, olayı fark edince şoke uğradı. Çiftin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

        "NE OLUP BİTTİĞİNİ ANLAMADIK"

        Yaşadığı üzücü olay nedeniyle konuşmakta zorlanan Fatma Menekşe´yi yakınları teselli etmeye çalıştı. En mutlu gününde böyle bir olay yaşamanın büyük talihsizlik olduğunu kaydeden Menekşe, "Güzel fotoğraf çıksın diye ağaçların aralarına girmiştik.

        REKLAM

        "ÇOK ÜZÜLDÜK"

        Ne olup bittiğini anlamadık. Dış çekimimizi yaparken arabanın camını patlatıp her şeyimizi almışlar.

        Çok üzüldüm o manzarayı görünce. Altın, cüzdan, kimlikler, fotoğraflarım vardı. En çok telefonumun gitmesine üzüldüm" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa