Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Grand Tarabya Otel'de düzenlenen toplantıya TED Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tınaz, QNB Finansbank Bireysel Bankacılık ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, Grand Tarabya Otel Genel Müdürü Merve Kadıoğlu Sönmez, turnuva direktörü Melis Yafe, sporcular Yankı Erel ve Pakistanlı Aisam Ul-Haq Qureshi katıldı.

Toplantıda ilk sözü alan turnuva direktörü Melis Yafe, organizasyonla ilgili bilgileri verdi. 10 Eylül tarihinde oynanacak final maçıyla şampiyonun belirleneceği İstanbul Challenger'da 80 bin dolar ödül verilecek.

Etkinlik sponsoru QNB Finansbank'ın Bireysel Bankacılık ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu da turnuvanın uzun soluklu olduğuna dikkati çekti.

Kurtoğlu, 75 yıllık geçmişi olan organizasyonun 35 yıldır TED çatısı altında devam ettiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Biz de QNB Finansbank olarak, Türkiye'deki tenis oyuncularının kendilerini göstermeleri için önemli bir seviye olan bu etkinliğe sponsor olduğumuz için mutluyuz. Bu turnuvaya geçen sene ilk kez sponsor olmuştuk. Bütün müşterilerimize duyurarak katılımın artmasına katkıda bulunmak istedik. Pazar günü kadın voleybol takımımız Avrupa şampiyonu oldu. Doğru yatırımla Türk sporcuların hangi seviyeye geldiğini görüyoruz. Tenis sporunun da doğru yatırımla iyi bir seviyeye gelmesini ümit ediyoruz."

Turnuvaya sponsor olan Grand Tarabya Otel'in genel müdürü Merve Kadıoğlu Sönmez, İstanbul'un tarihi yapılarından birisi olarak etkinlikte yer aldıklarını dile getirdi.

Organizasyonun sürdürülebilir olmasını sağlayan TED'i tebrik eden Sönmez, "İş birliği yaptığımız için kendilerine teşekkür ediyorum. İstanbul'un bu ikonik otelinde dünyaca ünlü tenisçileri ağırladığımız için çok mutluyuz. Umarım güzel bir turnuva olacaktır." ifadelerini kullandı.

2023 Türkiye Büyükler Şampiyonu Yankı Erel de organizasyonda başarılı olmak istediğini belirterek, "10 yaşından bu yana TED Spor Kulübü sporcusuyum. Bu turnvada ilk kez oynayacağım. Benim için çok güzel bir deneyim olacak. Daha önce Challenger'dan da büyük turnuvalarda oynadım ama bu turnuvada olmak güzel. Dünyanın en önemli Challenger turnuvalarından birisi. Umarım istediğim gibi bir turnuva olur ve iyi bir hafta geçiririm." değerlendirmesinde bulundu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ