Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 4N1K Merve kimdir? Suğdem Gözalır kimdir, kaç yaşında?

        Suğdem Gözalır, 4N1K dizisinde Merve karakteriyle izleyiciyle buluşacak. Peki, Suğdem Gözalır kimdir? Suğdem Gözalır kaç yaşında? İşte Suğdem Gözalır hakkında merak edilenler...

        SUĞDEM GÖZALIR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

        Suğdem Gözalır, 25 Kasım 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Sakıp Sabancı Anadolu Lisesi'nden mezun olan Gözalır, 2017 yılında Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi aldı. Halen Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam etmektedir.

        “1. Sinema Güzeli Yarışması”nda ‘Türkiye 2.si’ olarak taçlandırılan Suğdem Gözalır, “Mayıs Kraliçesi” (2015-2016) dizisinde ve “İkinci Şans” (2016) filminde rol almıştır. Son olarak 2018 yılında başlayan “4N1K” dizisinde rol almaya devam etmektedir.

        MERVE KARAKTERİ KİMDİR?

        Okulun en gözde kızlarından, “bakana defalarca baktıran” türden. Bu da onun laneti olmuş biraz, çünkü erkek arkadaşı, “dünyanın en kıskanç sevgilisi” olmaya oynayan Gökhan. Gerçi Gökhan’ın darlamaları, çelik yelekten seken kurşun gibi sekiyor Merve’den. Çünkü özgüveni yerinde, yeri geldiğinde “pardon, sen hayırdır?” demeyi iyi biliyor. Giyiminden, makyajından zerre ödün vermiyor Gökhan için. Havası, tarzı, gören erkeği akışkan edecek cinsten. Hatta Gökhan kıskançlık konusunda vites yükseltmişse “kısasa kısas” deyip o da başlıyor şartlarını sıralamaya. Gökhan’ı seviyor; ama ona karşı güven problemi yaşayan, onu çerçevelemeye çalışan bir erkeğe de tahammülü yok. Gökhan inatçıysa o da inatçı.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa