Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon 4N1K İlk Aşk ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu

        Birlikte büyüyen 1’i kız, 5 gencin kahkaha, dostluk ve macera dolu hikayesi olan 4N1K İlk Aşk merakla beklenirken, dizinin yayın tarihi de belli oldu. Peki Fox TV'nin yeni dizisi 4N1K İlk Aşk ne zaman başlayacak, oyuncu kadrosunda kimler var? işte merak edilenler...

        4N1K İLK AŞK DİZİ KONUSU

        Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir ‘masal prensi’ni ya da ‘gamzeli kahraman’ı seçecektir.

        4N1K İLK AŞK DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

        Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’ın üstlendiği, başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı, 4N1K İLK AŞK dizisi ilk bölümüyle 6 Temmuz Cuma saat 20.00’de FOX TV'de izleyiciyle buluşacak.

        Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan, filmleriyle de gişede büyük başarı yakalayan hikayenin dizisi için şimdiden nefesler tutuldu. Geçtiğimiz gün görücüye çıkan dizi afişi ise sosyal medyada büyük ilgi uyandırdı.

        REKLAM

        Senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturduğu, proje tasarımını Tolga Afşin Kaya’nın üstlendiği yapımın kadrosunda; Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi deneyimli isimler de yer alıyor.

        4N1K İLK AŞK FRAGMANI

        Haberi Hazırlayan: Gözde Ayvaz

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa