Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin 4N1K Ece kimdir? Eslem Akar kimdir, kaç yaşında?

        Eslem Akar, 4N1K dizisiyle ekranlara geliyor. 20 yaşındaki genç oyuncu dizide okul müdürünün kızını canlandıracak. Babasının müdürlük yaptığı liseye bu sene nakil olacak olan Ece'nin babasının sürekli üzerindeki bakışları yüzünden çekeceği var gibi. Peki, Eslem Akar kimdir? Eslem Akar kaç yaşında? İşte Eslem Akar hakkında merak edilenler...

        ESLEM AKAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

        23 Mart 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Eslem Akar ailenin tek çocugudur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Terakki Vakfı Okulları’nda tamamladı. Halen Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi birinci sınıf öğrencisidir. 2011-2013 yılları arasında Trt1’de yayınlanan Sen De Gitme adlı dizi ile oyunculuk hayatına başlamıştır. 3 Mota Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi’nde 4 yıl boyunca grup dersleri almıştır. Çeşitli reklamlar da oynamıştır. 2018 yılında rol aldığı Avlu dizisinin ardından 2018'de 4N1K kadrosunda dahil olmuştur. İyi derece de İngilizce fransızca bilmektedir.

        REKLAM

        Eslem Akar'ın Oynadığı Diziler

        4N1K İlk Aşk / Ece / 2018

        Avlu / Ecem / 2018

        Sen de Gitme / 2011

        ECE KARAKTERİ KİMDİR?

        Arıza müdürümüzün, karakter olarak babasıyla hiçbir kesişim kümesi olmayan biricik, güzeller güzeli kızı. Babasının müdürlük yaptığı liseye bu sene nakil oldu. «Eyvah kızım büyüdü» paranoyası yaşayan babasının bakışları her daim üzerinde. Aşk formüllerine inanmayan bir kız Yelda, doğallıktan yana. Bu yüzden Sinan’ın hayli yokuş çıkması lazım onun ilgisini çekebilmesi için.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa