Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji 29 Kasım Hangi Burç? 29 Kasım Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        Yay burçları, eğlenceli, yenilikçi ve iyimser olmasına ve başkalarını düşüncelerinde daha cesur olmaya teşvik etme yeteneğine sahiptir. 29 Kasım'da doğan Yay burcu, olayın diğer yönünün görebilir, ve düşünmeyi, araştırmayı sevdikleri için tartışmalara yol açma alışkanlığına sahiptir. Statükoya, gerekli olsun ya da olmasın, meydan okumak onlar için bir yaşam biçimidir

        29 Kasım Burcu Yükseleni, Yorumu ve Özellikleri Nedir?

        Yay burcu özellikleri kadın ve erkekte çok değişkenlik göstermese de ufak tefek farklılıklar mevcuttur. Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter olduğu için çift yapılara sahiptirler. Her şeyle ilgilenirler, her şeyi öğrenmek, her konuda bilgi sahibi olmak isterler. 29 Kasım burcu yükseleni, yorumu ve özellikleri nedir? Yay burcu insanları, kişilerarası ilişkilerini geliştirmekle son derece ilgilendikleri için bu bilgileri sevdikleri insanlarla paylaşmaya heveslidirler.

        REKLAM

        Yay insanı zeki, parti yapmaya son derece meyilli olduklarından, bu insanlarla birlikte olmak her zaman eğlencelidir. Onlar kadar zeki ve maceracı başka bir burç bulmak zordur. Entelektüel zihinleri her zaman rasyonelleştirme yeteneğine sahipken, Yay burcunun da doldurulması gereken bir hayal gücü fazlalığı vardır. Hayalleri zihninde adeta yol çizer ve onlar bu yolda özgürce dolaşmak ister.

        29 Kasım'da Doğan Yabancı Ünlüler Ve Futbolcular

        Astroloji dünyasında içine doğduğumuz burç, kişiliğimizin yolunu belirleyecek bazı özelliklerimizi anlamamıza yarayacaktır. İşte 29 Kasım'da Doğan Yabancı Ünlüler Ve Futbolcular

        • Anna Faris - Amerikalı aktris ve komedyen.
        • Don Cheadle - Amerikalı aktör ve yapımcı.
        • Chadwick Boseman - Amerikalı aktör.
        • Diego Boneta - Meksikalı aktör.
        • Lucas Black - Amerikalı aktör
        • Andrew McCarthy - Amerikalı aktör ve yönetmen
        • Kim Delaney - Amerikalı aktris.
        • Tom Sizemore - Amerikalı aktör.
        • Lauren German - Amerikalı aktris
        • Eka Darville - Yeni Zelandalı aktör.

        29 Kasım Burcu Özellikleri

        Yay burcu insanlarının her zaman keşfedecek, yapacak, başlayacak bir şeyler vardır. İyimser, girişken, samimi ve cömert bir çocuk, hayatın zevklerini işlemcilerle bir şekilde yaşamak için ideal bir yer hayal eder. 29 Kasım Burcu Özellikler Yay burcu özgürlüğüne olan bağlılığı ile bilinen ve en üst düzeyde bunu dile getiren kişilerdendir. İnsanlar onu genellikle bu özelliklerinden tanır. Enerjileri her zaman yüksek seviyededir ve oldukça hareketlidirler.

        REKLAM

        Öğrenme aşkı, seyahat etme ve araştırma aşkı onu gerçekten tanımlayan kelimelerdir. Çok yardımsever ve sezgiseldirler. Ayrıca çok neşeli, dürüst, cesur ve iyimserdir. Cesaretinin kırıldığı anlarda bile, her zaman buna gülebilecek ve etrafını eğlendirebilecektir. Karamsarlık ve kötü enerjiden hoşlanmaz. Her zaman olayların iyi yönüne bakmak ister.

        29 Kasım Burcu Erkeği

        Yay burcu erkeği de eğlenceli ve maceracı karakterlerden biridir. Aynı zamanda derin bir yanı vardır ve bu onun felsefi düşünme ve başkalarıyla tartışma biçimini de etkiler. 29 Kasım burcu erkeği Hayatının her adımında en şanslı burçlardan biri olarak kabul edilir. Yay burcu erkeği özellikleri arasında yeniliklere olan sevgisinin yanı sıra geleneklere de bağlıdır. Dikkat çekici olmayı sever. Yay burcu erkeği her zaman yeni insanlar tanımak ister ve her şey hakkında yeni bilgiler keşfetmeye çalışır. Yeni ve bilinmeyen her şey onu heyecanlandırır.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa