Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Akılalmaz! Olanlara kimse inanamadı

        Kaza, Kartaltepe Mahallesi Recep Sami Yazıcı Sokak'ta meydana geldi. İnfaz koruma memuru Muzaffer Güdüş (24) yönetimindeki otomobil rampa aşağıya seyir halindeyken aracın motorunun bir anda durması sonucunda kontrolünü kaybederek 15 metre yükseklikten iki apartmanın arasında bulunan boşluğa düştü.

        İHA'nın haberine göre, kazada sesini duyan apartman sakinleri ile çevredeki vatandaşların yardımına koştuğu sürücü araçtan yaralı olarak çıkartıldı. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede gelen 112 ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sürücünün durumu iyi olduğu öğrenildi.

        "GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI"

        REKLAM

        Yaşanan kaza anı ise bir marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntünde rampa aşağıya inen otomobilin hiçbir manevra yapmadan park halindeki iki aracın arasından boşluğa düştüğü görülüyor. Kaza meydana gelmeden 15 saniye öncesinde oradan geçen bir bayan vatandaş ise ölümden kıl payı kurtuldu. Ölümden kıl payı kurtulan kadın arabanın boşluğa düştüğünü görerek hızlıca olay yerine dönüş yaparak sürücüye yardıma koştuğu da görülüyor.

        Yaralı sürücünün hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa