Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Seçim Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Best FM'de Adem Metan'ın sunduğu radyo programına katılarak, hayallerinin ne olduğunun sorusunu cevaplayan Aziz, "Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşüp konuşmayı çok isterim." ifadelerini kullandı.

Bu isteği duyan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yayına bağlanarak, "Sevgili Aziz kardeşimizi 15 Temmuz Pazartesi günü saat 20.00'de Atatürk Havalimanına davet ediyorum." diyerek Aziz'i, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeye davet etti.

Altun, "O gün Sayın Cumhurbaşkanımızın ve halkımızın katılımıyla 15 Temmuz'un üçüncü senesinde, 15 Temmuz ruhunu, İstiklal ruhunu yeniden hatırlamak ve hain işgal ve darbe girişimi lanetlemek üzere bir araya geleceğiz. Millet olma bilincini bir kez daha yaşayacağız ve o güzel ruhu yaşarken inşallah bütün dünyaya bir mesaj vereceğiz. O mesajı verirken sevgili Aziz kardeşimin de orada olmasını temenni ediyorum. Kendisini bu çerçevede davet ediyorum. Eminim Sayın Cumhurbaşkanımız da bu Aziz kardeşimizin temennisine, talebine duyarsız kalmayacaktır. İnşallah bir araya gelme imkanları da oluşacaktır." dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ