Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 10 kişilik grup marketi bastı! 1 ölü, 2 yaralı

        Ankara'nın Keçiören ilçesinde, dün market sahibi Serdar İ. ile iki kadın arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası, kadınların yakınları kalabalık grup olarak markete gelip, iş yeri sahibi ve çalışanlarla kavga etti. İki grup arasında yaşanan arbede sırasında bıçaklanan 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralanırken, 6 şüpheli gözaltına alındı.

        Fotoğraf: İHA

        6 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

        Olay, bugün saat 14.00 sıralarında Yükseltepe Mahallesi Karakeçili Caddesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. Dün alışveriş yapmak üzere markete gelen iki kadın ile market sahibi Serdar İ. arasında sebebi henüz bilinmeyen sebeple tartışma çıktı.

        REKLAM

        Fotoğraf: DHA

        İddiaya göre kadınların yaşanan tartışmayı yakınlarına anlatması üzerine bugün, yaklaşık 10 kişi araçlarla markete geldi. Öfkeli kalabalık ile market sahibi Serdar İ. ile çalışanlar arasında bıçaklı kavga çıktı.

        Fotoğraf: DHA

        MARKETE GELEN GRUPTAN BİR KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

        Bağrışma seslerini duyan çevredekiler, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese giden sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde arbede sırasında bıçaklanan 1 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralanan 2 kişi ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayda hayatını kaybeden kişinin markete gelen gruptan olduğu öğrenildi.

        Olayla ilgili polis ekiplerinin yaptığı araştırmada kavgaya karıştığı belirlenen 6 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

        *Haberin görseli İHA tarafından servis edilmiştir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa