Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 10 kişi can vermişti... 6 yaşındaki kanser hastası Taha için yola çıkmışlar - Gündem haberleri | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Mersin'in Tarsus ilçesinde, yolcu otobüsünün yolun karşısına geçmesi sonucu yaşanan ve 10 kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Kazada yaşamını yitirenlerden 8'inin cenazesi Diyarbakır'da toprağa verildi. İşte feci kazanın ardından ortaya çıkan yürek yakan hayat öyküleri...

        TAHA İÇİN İSTANBUL’A GİDİYORLARDI

        Sultan Acet (30) ve 6 yaşındaki oğlu Taha’nın cenazesi Bağlar ilçesinde Yeniköy Mezarlığı’nda defnedildi. Sultan Acet’in kazada yaralanan eşi Hacı Acet’le birlikte kemik kanseri olan Taha’nın tedavisi için İstanbul'a gittikleri öğrenildi.

        KURBAN BAYRAMINI İSTANBUL'DA GEÇİRECEKLERDİ

        İpek Taraman, eşi Serhat Taraman ve 3 yaşındaki kızları İpek.
        İpek Taraman, eşi Serhat Taraman ve 3 yaşındaki kızları İpek.

        İpek Taraman (33) ile eşi Serhat Taraman (35) ve kızları Elif Taraman’ın (3) cenazeleri Hani ilçesinde toprağa verildi. Cenaze törenine Taraman ailesinin yakınları ile Kaymakam Abdullah Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Murat Şenyurt, İlçe Emniyet Amiri Yunus Kabataş ve ilçe halkı katıldı. Taraman ailesinin Kurban Bayramı’nı geçirmek için İstanbul’a gittikleri öğrenildi.

        BÜYÜKANNESİNİN CENAZE TÖRENİ İÇİN GELMİŞTİ

        Mehmet Kaplan’ın (34) cenazesi de Çermik ilçesinde defnedildi. Kaplan’ın İstanbul’da bir restoranda çalıştığı, vefat eden büyükannesi Hatun Kaplan’ın cenaze töreni için Diyarbakır’a geldiği ve tekrar İstanbul’a gittiği öğrenildi.

        KAZA GEÇİREN YEĞENİNİ ZİYARETE GİDİYORDU

        Kazada hayatını kaybeden Ozan Kılıç’ın (29) cenazesi Kocaköy ilçesinde, Birsen Çiftsüren’in (52) de Hazro ilçesinde defnedildi.

        KAZA GEÇİREN YEĞENİNİ ZİYARETE GİDİYORDU

        AA'da yer alan habere göre Birsen Çiftsüren'in ise trafik kazası geçiren ve yaralanan yeğenini görmek için Ankara'ya gitmek üzere otobüse bindiği belirtildi.

        MÜHENDİS OZAN EĞİTİME GİDİYORDU

        Makine Mühendisi Ozan Kılıç da kazada hayatını kaybetti.
        Makine Mühendisi Ozan Kılıç da kazada hayatını kaybetti.

        Diyarbakır'da makine mühendisi olarak çalışan Ozan Kılıç'ın da eğitim amacıyla İstanbul'a gittiği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa