Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sorgun Belediyesi tarafından üçüncüsü düzenlenecek Sorgun Yaz Festivali (SORFEST) 3 Ağustos 2024 Cumartesi günü başlayacak.

        Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci bu yıl, Eymir ve Doğankent beldelerinin de festival bünyesine katılarak, kapsamın genişletildiğini söyledi.

        Ekinci, 5 Ağustos'ta yöresel ürünler sergisi açılacağını, 7 Ağustos Çarşamba günü Eymir beldesinde çocuklar için şişme oyun alanları ve atlı gösteri düzenleneceğini belirterek, "Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek halk konserlerinde İlkay Selçuk, Keja, Arif Şahin ve Mümin Sarıkaya sahne alacak. 8 Ağustos Perşembe günü Doğankent beldesinde etkinlik yapılacak ve sanatçılar konser verecek." dedi.

        İlçe merkezinde 9 Ağustos Cuma günü Şakir Efendi Şehir Meydanı’nda çocuklar için oyun alanı oluşturulacağını ifade eden Ekinci, "Motokros ve drift gösterileri yapılacak. Festivale tüm Sorgunluları ve çevre illerden misafirleri davet ediyoruz." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa