Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Yozgat Haberleri

YOZGAT (AA) - Çayıralan Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda bir sınıf, ilçe esnaflarından Ali Kurt’un desteğiyle yeniden düzenlendi.

Esnaf Kurt’un yardımıyla, sınıfın boyası yapıldı, yeni sıra, dolap ve perde alındı, ses sistemi kuruldu. Okulu ziyaret eden Çayıralan İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış Batur, desteklerinden dolayı Kurt’a teşekkür plaketi verdi.

Batur, çocukların akademik başarıları, sosyal ve kültürel gelişimleri için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Okulların fiziki yapılarının iyileştirme çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Batur, "Bu çalışmalara hayırsever vatandaşlarımızın da destek olması bizi mutlu ediyor. Ali Kurt'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri