Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA! Ares Özdemir'in beyin ölümü gerçekleşti! Ares Özdemir kimdir?

        Olay, 4 Şubat Salı günü saat 17.00 sıralarında, Antalya merkezde meydana geldi. Sosyal medyada 'Ares' ismiylefenomen olanŞehmuzÖzdemir, Konyaaltı Sahili'ndeki kafedekendisiyle reklam anlaşması yapmak isteyen V.E. ve oğlu K.E. ile buluştu.

        Bir süre burada oturan üçlü, daha sonra otomobille ayrılarak, Kepez ilçesindeki ormanlık alana gitti. V.E., ormanlık alana geldiklerindeŞehmuzÖzdemir'i, kızı H.E.'yi 2 yıl önce taciz ettiği ve uygunsuz görüntülerini çektiği iddiasıyla oğlu K.E. ile birlikte dövmeye başladı.Özdemir, aldığı darbeler sonucubayılırken, V.E. ve K.E. ise olay yerinden kaçtı.Özdemir, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak, yoğun bakımda tedaviye alındı.

        Olayla ilgili inceleme başlatan polis,ŞehmuzÖzdemir'i darp ettiği gerekçesiyleV.E. ve oğlu K.E.'yi gözaltına aldı. Sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanan baba- oğul, ifadelerinde, H.E.'yi mesajla taciz ettiği gerekçesiyleŞehmuzÖzdemir'i dövdüklerini, sosyal medya fenomeninin kızın uygunsuzfotoğraflarını elde edip, buluşmaya zorladığını ileri sürdü.

        Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yoğun bakım servisinde 12 gündür tedavisi sürenŞehmuzÖzdemir'in, bugün beyin ölümü gerçekleşti. Hastane bahçesine gelenÖzdemir'in yakınları ile arkadaşları, uzun süre gözyaşı döktü. Hastanenin organ nakil koordinatörlerinin, organ bağışı konusunda aileyle görüştüğü kaydedildi.

        ARES ÖZDEMİR KİMDİR?

        Sosyal medya uygulaması Tik Tok'da 128 bin takipçisiyle fenomen haline gelen Ares Özdemir, ürettiği eğlenceli içeriklerle biliyordu. Aynı zamanda videolarında şarkılar da seslendiren Özdemir, 20 yaşında ve aslen Diyarbakırlı. Asel takma adlı Özdemir sosyal medya hesaplarında yer alan bilgilere göre Dicle Üniversitesinde eğitim alıyordu.

        Haberi Hazırlayan: Oğuzhan Gözlek
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa