Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozkurt'ta atış poligonu hizmete açıldı

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Denizli'nin Bozkurt ilçesinde Bozkurt Trap-Double, Trap-Skeet Atış Poligonu'nun açılışı gerçekleştirildi. Poligonda ilk atışı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptı.

        Üç yıl önce atıcılıkla ilgili burada bir tesis kazandıracağımızın sözünü verdiklerini söyleyen Başkan Zolan,"Şükürler olsun bugün burada bu açılışı yapmanın ve sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunuz yaşıyoruz" dedi.

        Zolan, "Tam otomatik mekanizmalarıyla beraber ilçemize kazandırdığımız poligonumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Allah'ım bizleri daha güzel işlerde birlik, beraberlik ve huzur içinde bir araya getirsin inşallah. Bu güzellikleri artırarak Bozkurt'umuzu daha güzel noktalara getirmeyi arzu ediyoruz."diye konuştu.

        Konuşmaların ardından, poligonda ilk atışı Başkan Osman Zolan yaptı. Zolan'ın başarılı atışları ise beğeni topladı.

        02.05.2017 13:55:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa