Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli'nin Vize ilçesinde, bütçesi İl Özel İdaresi tarafından karşılanan 'Polen Üretiminin Yaygınlaştırılması' ve 'F Tipi Kovan Tabanı' projeleriyle ilgili bal üreticilerine bilgi verildi

        Vize İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından projelendirilen 'Polen Üretiminin Yaygınlaştırılması' projesi ve Vize Bal Üreticileri Birliği üyelerine dağıtılacak 'F Tipi Kovan Tabanı' projesiyle ilgili Namık Kemal Orta Okulu salonunda toplantı düzenlendi. Vize Bal Üreticileri Birliği yönetici ve üyeleri ile üreticilerin katıldığı toplantıda, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü personellerinden Veteriner Hekim Serdar Gürsu tarafından yapılan sunumda, projelerin amaçları anlatılarak, kovan tabanlarının faydaları hakkında bilgi verildi. Toplantı sonunda üreticilerin soruları cevaplandırılarak, bilgi alışverişinde bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa