Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ölü taklidi yaparak kurtuldu

        Gaziantep'te, 4 kişi, kız kardeşlerine sarkıntılık ettiği iddiasıyla kaçırdıkları kişiyi darp edip bıçakladı. Öldü sanılarak yol kenarına atılan kişi jandarma tarafından bulundu.

        Kocatepe Mahallesi 28 Nolu Cadde'de, Fethi Dikilitaş'ın (38) zorla bir taksiye bindirilip kaçırıldığını gören vatandaşlar durumu 155 Polis İmdat telefonuna bildirdi. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, ailesiyle irtibat kurarak, Fethi Dikilitaş'ı kaçıran kişilerin kimliğini belirledi. Bölgede yapılan araştırmalar sonucu, Mustafa Y. ile Sami Y'yi yakalayan ekipler, Dikilitaş'ın kent dışına kaçırılmış olabileceğini düşünerek İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine bilgi verdi.

        Bir süre sonra gelen bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Şehitkamil ilçesine bağlı Subağazı köyü yakınlarında, yol kenarına atılmış bir kişiyi buldu. Darp edillmiş ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanmış olarak yarı baygın halde bulunan Fethi Dikilitaş, 112 Hızır Acil Servis ekiplerince Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

        Olayı soruşturan Şehitkamil İlçe Jandarma ekipleri, olayla ilgileri oldukları gerekçesiyle Davut K. ve Mehmet Y'yi de gözaltına aldı. Zanlıların sorgusunda, Dikilitaş'ın kız kardeşleri H.Y'yi (45) sürekli taciz ettiği ve kaçırmaya kalktığını bu yüzden zorla kaçırdıklarını, bıçakla yaralayıp darp ettikten sonra öldüğünü zannedip yol kenarına atıp kaçtıklarını söyledikleri öğrenildi.

        Şehitkamil Devlet Hastanesinde ilk ifadesi alınan Dikilitaş'ın ise iddiaları yalanladığı ve ölü gibi davranarak zanlıların elinden kurtulduğunu, kendisini yol kenarına atıp kaçtıklarını söylediği belirtildi. Jandarmadaki işlemlerin ardından 4 zanlının adliyeye sevk edileceği kaydedildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa