Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Yumurta ile cilt bakımı!

        YÜZÜNÜZÜ SIKILAŞTIRIN

        Yüzünüzü ve boynunuzu ılık suyla yıkayın. Bir tane yumurtayı çırparak köpürtün. Ağzınız ve göz çevreniz hariç bütün yüzünüze ve boynunuza uygulayın. 15-20 dakika beklettikten sonra nemli bir bezle silin.

        AKNE VE SİVİLCELERE YUMURTAYLA VEDA!

        Yüzünüzü yıkayıp durulayın. Yumurta beyazını köpürtüp 2 kaşık limon suyuyla çırpın. 1/2 kaşık bal ekleyin. Ağzınız ve göz çevreniz hariç yüzünüze uygulayıp 10-15 dakika beklettikten sonra ılık suyla yıkayın.

        GÖZ KAPAKLARINI KALDIRIN!

        Göz kapaklarınızı temizleyip kurulayın. Bir yumurta sarısını köpürene kadar çırpın. Kırışık olan bölgelere sürün ve kuruyana kadar gözlerinizi açmayın. Temizleyin.

        GÖZ ALTINDA NE ŞİŞLİK KALSIN NE DE KIRIŞIKLIK

        Göz altlarınızı güzelce temizleyip kurulayın. Yumurtanın içini çıkarıp dikkatlice zarını soyun. Çıkardığınız zarı gözlerinizin altına uygulayın. Gözlerinizle temas etmemesine özen gösterin. Göz altlarınızda gerilme hissedene dek bekleyin. Ilık suyla yıkayın.

        SAÇLARI TEMİZLEYİN!

        1-2 yumurta sarısını çırpın, ½ ezilmiş avokado ekleyip karıştırın. Saçlarınıza uygulayıp 30 dakika bekletin. Yumurtaların pişmemesi için soğuk suyla yıkayın, şampuanlayın.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa