Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HABERTURK.COM'UN HAVA DURUMU SAYFASINA BAKMADAN PROGRAM YAPMAYIN

-BÖLGELERE GÖRE HAVA DURUMU-

Bölgelere göre hava durumu da şöyle tahmin ediliyor:

MARMARA: Bölgenin kuzey ve doğusu parçalı çok bulutlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Tekirdağ'ın doğusu yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler az bulutlu geçecek.Sabah saatlerinde güneyinde sis görülecek.

EGE: İç kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Sabah saaatlerinde İç Ege'de hafif sis görülecek.

AKDENİZ: Bölgenin iç ve doğu kesimleri parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.sabah saatlerinde doğusunda hafif sis görülecek.

İÇ ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusu (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Sivas, Kayseri) yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur, iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, Orta Karadeniz'in iç bölgelerinin yüksekleri ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Hopa çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

DOĞU ANADOLU : Parçalı çok bulutlu ve yağışlı geçecek. Yağışlar; yağmur ve sağanak, bölgenin kuzey ve doğusunda (Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Van, Hakkari) karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, bölgenin doğusu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ