Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edremit Belediyesinin 30 takımın katılımıyla düzenlediği Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nın galibi Hürriyet Koleji oldu.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, mahalle kültürünün yaşatılması ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla futbol turnuvası organize edildi.

        Turnuvaya katılan 30 takım arasında finale yükselen Hürriyet Koleji ile Sümerbank Gençlik takımları, Edremit Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

        "Nehirden Denize Kadar Filistin Özgür Olacak" pankartı ile sahaya çıkan futbolcular, birinci olabilmek için mücadele etti.

        Karşılaşmayı 3-0 kazanan Hürriyet Koleji, kupanın sahibi oldu. Birinciliği elde eden takımın oyuncularına birer çeyrek altın, ikinci olan takımın oyunlarına eşofman, turnuvanın gol kralına ve en centilmen takımına da hediyeler verildi.

        Edremit Kaymakamı Yücel Erdem, yapılan spor tesisleri sayesinde bölgede çok sayıda sporcunun yetişeceğini belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

        Edremit Belediye Başkanı İsmail Say ise turnuvaya gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu belirtti.

        Son 4 yılda yüzme havuzundan semt sahalarına, ilçe stadyumundan yapımı süren spor lisesine kadar bölgenin spor üssü haline geldiğini belirten Say, "Sadece Edremit'e değil, bütün bölgeye hizmet edecek tesisler yapıldı, yapılmaya da devam ediliyor. Bu yatırımlarda emeği geçen il başkanlığımıza, milletvekillerimize, bakanlarımıza ve bizleri destekleyen Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum." diye konuştu.

        Final maçını, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Yalçın Özdemir, AK Parti Edremit İlçe Başkanı Kenan Öndil, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri ve vatandaşlar izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa