Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Yeni şarkınız 'Akşamcı' hayırlı olsun. Şarkıyla ilgili nasıl yorumlar alıyorsunuz; bizimle hislerinizi paylaşır mısınız?

Aslında gerçek bir akşamcıyım. Akşamcılık, neresinden bakarsan bak, insana iyi gelen bir durum. Kendinle kalıp dertleştiğin, hüzünlendiğin, öz eleştiri yaptığın anların adıdır bana göre. Bu sebepten, herkesin içinde bir akşamcı vardır. Bu yüzden güzel yorumlar ve geri dönüşler alıyoruz.

Sibel Can'a uzun zaman vokalistlik yaptınız. Kendisiyle çalışmak size neler kattı? Kendisinin en çok hangi özelliği sizin dikkatinizi çekti?

Sibel Can tam anlamıyla bir okul. Repertuvar, sahne hâkimiyeti, jest, mimik... İnanılmaz bir duayen. Anlatılması güç, yaşayarak öğrenilecek örnek bir sanatçı. Hayallerimin gerçekleşmesine yol açan, hep bir adım ileri gitmem için arkamdan iten bir abla, bir hoca benim için. Hangi duygu içinde olursa olsun, konser esnasında her şeyi bir kenara bırakıp o iki saat içinde sadece kendisiyle kalıp devleşen bir isim. Ona şahitlik ettiğim için çok şanslıyım.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ