Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Ufak Tefek Cinayetler 39. bölüm fragman yayınlandı mı?

        Ufak Tefek Cinayetler dizisi 38. yeni bölümüyle dün akşam Star TV'deizleyiciyle buluştu. Star TV'de önümüzdeki hafta 39. yeni bölümü yayınlanacak olan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Seyirciyi her hafta ekrana kilitleyen dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Peki, Ufak Tefek Cinayetler 39. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin oyuncu İşte Ufak Tefek Cinayetler dizisine dair tüm detaylar...

        UFAK TEFEK CİNAYETLER 39. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Ufak tefek cinayetler dizisi dün akşam heyecan dolu 38. bölüm ile ekranlara geldi. Tüm seyirciler dizinin 39. bölüm fragmanın, yayınlanan son bölümün ardındanbekliyordu fakat yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

        REKLAM

        38. BÖLÜM ÖZETİ

        Katil ortaya çıkıyor!

        İyiler ve kötüler arasındaki savaş iyice kızıştı. Herkes tarafını seçsin! Betül kılıcını çekti, babalık tespiti davasıyla Oya'yı tek hamlede yere sermeye kararlı. Bu yetmezmiş gibi bir de Merve pimi çekiyor ve Oya'yla Kerim'in birlikte olduğu dedikodusu Sarmaşık'ta bomba gibi patlıyor. Tüm bunlar Oya-Serhan cephesinde işleri iyice karıştırıyor. Emre'yle Pelin'in gizli geçmişlerini öğrenen Burcu bakalım nasıl bir hamle yapacak? Başkomiser Kemal, Sarmaşık soruşturmasını derinleştiriyor ve Edip'in katilini bulmaya bir adım daha yaklaşıyor. Köşeye sıkışan katil, vicdan azabıyla kıvranıyor!

        UFAK TEFEK CİNAYETLER OYUNCULARI

        Gökçe Bahadır (Oya), Mert Fırat (Serhan), Aslıhan Gürbüz (Merve), Osman Sonant (Kerim Adil Sağlam), Tüliz Özen (Arzu), Yıldıray Şahinler (Mehmet), Bade İşçil (Pelin), Ferit Aktuğ (Taylan), Ushan Çakır (Emre Çelen), Duygu Sarışın (Burcu)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa