Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İstanbul Tuzla’da boş bir arazide yarısı toprak içinde yarısı hayvanlar tarafından deforme olmuş şekilde bulunan cansız erkek bedeninin sırrı çözüldü. Boynu kırılarak öldürülen kişinin 41 yaşındaki Muhammed Boduroğlu'na ait olduğu belirlendi. Muhammed Boduroğlu'nu öldürdükleri iddiasıyla 3 ilde düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına aldı. Polis, suçlamaları kabul etmeyen şüphelilerin, hackerlik yapan Muhammed Boduroğlu'nun kripto para paylaşımı nedeniyle cinayeti işlediklerini değerlendiriyor.

Read more!

Tuzla, Akfırat mahallesinde 23 Eylül günü saat 17.00 sıralarında polisi arayan vatandaşlar, boş arazide bacakları dışarda gerisi toprağın altında bir ceset olduğu ihbarında bulundu.

Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, olay yerine giden polis tüyler ürperten bir olayla karşılaştı. Bir bölümü toprakta gömülen erkek cesedin kimliğinin tespit edilmesi ve nasıl öldürüldüğüne dair bilgiler elde edilmesi için ceset Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan araştırmalarda 1 haftalık olduğu düşünülen cesedin dövülerek ve boynu kırılarak öldürüldüğü tespit edildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ