Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Tuvana Türkay'dan 'Geceler'
        • 1

          Sözü ve müziği Tuvana Türkay, düzenlemesi ise Muammer Çağrı Telkıvıran imzası taşıyan "Geceler" adlı şarkının, otuz kişilik bir ekiple çekilen klibinin yönetmenliğini ise Ecem Gündoğdu üstlendi.

        • 2

          Türkay'ın kostüm tasarımı Boreal Brandlifting tarafından yapıldı. Tuvana Türkay'ın "Geceler" adlı çalışması tüm dijital platformlarda yerini aldı.

        • 3

          Pandemi sürecinde müziğe yoğunlaşan pek çok sanatçı, yeni şarkılarını ve albümlerini dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Kendilerini üretmeye adayan müzisyenler, melodilerini sevenlerine sunuyor. İşte sizin için seçtiklerimiz...

        • 4

          ERDEM KINAY'DAN 2022'YE İDDİALI GİRİŞ

          Erdem Kınay, “Proje 3” adlı albümünü hayranlarının beğenisine sundu. Albümde sözleri Deniz Erten‘e, Murat Güneş’e, Günay Çoban'a, Yusuf Taşkın’a, Selahattin Erhan‘a ait müzik ve düzenlemesi Erdem Kınay imzası taşıyan 12 hit şarkı yer alıyor.

          Kınay'ın "Proje 3" isimli albümü tüm dijital platformlarda yerini aldı.

        • 5

          REKORLA DÖNDÜ

          16 yıllık aradan sonra yeni albümü "Hoş Geldin" ile müziğe dönen Mahsun Kırmızıgül, rekora imza attı.

          iTunes'da "En Çok Satın Alınan Albümler" listesinde saatler içinde zirveye yerleşirken, albümdeki birçok şarkı aynı anda YouTube'da Trendler Listesi'ne giriş yaptı.

          Mahsun Kırmızıgül, 16 yıllık aradan sonra yeni albümü "Hoş Geldin" ile son zamanların en çok dinlenen ve indirilen şarkılarına imza atmış oldu.

        • 6

          "AYRILIKTAN KALMAYIM"I EMANET ETTİ

          Yorumcu ve müzisyen Ebru Elver, Tuğba Yurt, Bengü ve Ceylan'dan Mahsun Kırmızıgül'e "Ayrılıktan Kalmayım" şarkısını emanet etti.

          16 yıl sonra sahnelere dönen Kırmızıgül, Elver'e şarkısını ona verdiği için teşekkür etti. Ebru Elver, "Şarkım değerli üstadım, dostum Mahsun Kırmızıgül ile emin ellerde." dedi.

        • 7

          "İKİMİZ" YAYIMLANDI

          "İkimiz"in prodüktör koltuğunda önceki şarkılarında olduğu gibi Mert Yılmazer bulunuyor. Beks, söz ve müziği kendisine ait olan bu şarkıda, geçmişinde yaşamış olduğu bir ilişkinin bıraktığı izleri anlatıyor.

        • 8

          DIANZ, "BU SAATTEN SONRA" İLE GELİYOR

          Dianz, uzun zamandır beklenen "Black Love" isimli EP'sinin ayak seslerini "Bu Saatten Sonra" ile duyuruyor. Sözü Dianz ve Yener Çevik'e ait olan "Bu Saatten Sonra"nın altyapısında ise, Slong ve Baz imzası dikkat çekiyor.

          "Dianz-Bu Saatten Sonra" şarkısı tüm dijital platformlarda yerini aldı.

        • 9

          MAW YENİ ŞARKISINI PAYLAŞTI

          Rapçi MAW, yeni şarkısı "Kaç Kez"i yayımladı. Etkileyici sözleri MAW tarafından kaleme alınan "Kaç Kez", Byte Beatz ve Groza prodüktörlüğündeki güçlü altyapısıyla dikkat çekici bir parça olarak dinleyiciyle buluşuyor.

          Genç yaşına rağmen kendine has stili ve müziğiyle önemli rap sanatçıları tarafından büyük takdir toplayan MAW, merakla beklenen ilk albümü için çalışmalarını sürdürüyor.

        • 10

          "AY" YAYINDA

          Alternatif müzik sahnesinin başarılı isimlerinden Simge Pınar, yeni şarkısı "Ay"ı yayımladı. "Ay", yaratıcı ve modern dokunuşlu video klibiyle müzikseverlerle buluştu.

        • 11

          EBRU ELVER'İN YEPYENİ SINGLE'I

          Ebru Elver, sevenlerini bu defa "Benim Yolum" adını verdiği yeni şarkısı ile selamadı. Elver, geleneği bozmadı ve “Benim Yolum” adlı şarkısının da prodüktörlüğünü kendi yaptı. Fotoğraflar ve video klip sanatçı Halil Güzel’e ait.

          Ebru Elver’in “Benim Yolum” adını verdiği yeni single tüm dijital platformlarda yerini aldı.

        • 12

          EMİRHAN ÖZHAN'DAN YENİ ŞARKI

          Emirhan Özhan, önümüzdeki günlerde yepyeni bir single olan "Derman" ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

          "Derman" adlı şarkının söz ve müziği Özhan'a ait olan parçanın mix, mastering ve aranjesi, yurt dışında 50'den fazla şarkıya imzasını atan Baran Özhan tarafından yapılıyor.

          SÜRPRİZ DÜET

          Şarkıya sürpriz olarak Ferah Zeydan da eşlik ediyor. Emirhan Özhan, "Ferah Zeydan ile yaptığımız ilk düet. Çok başarılı bir çalışma oldu." dedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa