Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tuvana Türkay'dan ayrılan İzzet Antebi: Aldatma yok ama ayrıldık!
        • 1

          Tuvana Türkay, geçtiğimiz yıl iş insanı İzzet Antebi ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Dedikodular karşısında suskun kalan çiftin beraberliği Bodrum'da belgelenmişti.

        • 2

          İzzet Antebi, geçtiğimiz yıl eylül ayında da sevgilisini ailesiyle tanıştırmıştı. Ancak çift hakkında ayrılık iddiası ortaya atıldı. Antebi ve Türkay'ın birbirlerine ihanet etmesi sonucu yollarını ayırdıkları ileri sürüldü.

        • 3

          Basına yansıyan haberlerin ardından İzzet Antebi, Habertürk'ten Reşit Özet'e konuştu. Ayrılık haberlerini doğrulayan iş insanı ihanet söylentilerinin ise gerçek dışı olduğunu belirtti.

        • 4

          "10 GÜN ÖNCE MEDENİCE AYRILDIK"

          Antebi, "10 gün önce medeni şekilde ayrıldık. Ne Tuvana Hanım tarafından ne de benim tarafımdan aldatma diye bir konu hiç olmadı. Anlaşamadık ve ayrıldık, yani başka bir şeyden değil. 365 günün tamamında beraberdik. Neredeyse birbirimizden ayrı bile dışarı çıkmadık. Benim hayatımda işim, çocuklarım ve ilişkim vardı sadece" ifadelerini kullandı.

        • 5

          Türkay ve Antebi, geçtiğimiz yıl Bodrum'da tatil yaparken görüntülenmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa