Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Uygulama Türk Telekom Dijital Depo uygulamasını kullanıma açtı - Teknoloji Haberleri

        Türk Telekom, yeni bulut depolama servisi Dijital Depo’yu kullanıma sundu. Dijital Depo uygulaması kullanıcıların fotoğraf, video, müzik ve dosyalarını internet üzerinden sunulan bulut depolama alanında saklamasına olanak sağlıyor.

        Uygulamayı iOS cihaz kullanıcıları App Store ve Android cihaz kullanıcıları ise Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.Dijital Depo uygulaması, 2 GB bulut depolama alanını ücretsiz olarak kullanıcılarına sunuyor.

        DİĞER OPERATÖRLERİN ABONELERİNE DE AÇIK

        Operatör bağımsız bir bulut depolama uygulaması olan Dijital Depo ile kullanıcılar; çektikleri fotoğrafları, videoları, müzikleri ve dosyaları saklayabiliyor. Yedekleme özelliği de sunan uygulamayla kullanıcılar, akıllı telefonlarıyla çektikleri fotoğrafları, otomatik olarak ‘bulut’ta yedekleyebiliyor. Böylelikle akıllı telefonu bozulan veya kaybolan kullanıcı, fotoğraflarına uygulama üzerinden erişebiliyor.

        Türk Telekom’un sunduğu Dijital Depo paketleri 2 GB, 50 GB, 500 GB ve 1 TB olmak üzere 4 seçenekten oluşuyor. 2 GB’lik alanın ücretsiz sunulduğu uygulamada kullanıcılar, ekstra depolama alanı için aylık 4.99 TL’ye 50 GB, aylık 13.99 TL’ye 500 GB ve aylık 19.99 TL’ye ise 1 TB’lik depolama alanı satın alabiliyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa