Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Kahramanmaraş merkezli ilk depremde Gaziantep'in İslahiye ilçesinde oturduğu binanın yıkılması sonucu eşi, 3 çocuğu, annesi ve kayınvalidesini kaybeden Fatih Karaca (46), enkazın kaldırılmasına rağmen ulaşılamayan diğer çocuğu İrem'in (14) bulunmasını istiyor.

Read more!
"ONU GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEYEN TANIKLAR VAR"

Deprem sırasında gece vardiyasında olduğunu evine döndüğünde korkunç manzarayla karşılaştığını belirten Karaca, "Eşimi, 3 çocuğumu, annemi, kayınvalidemi toprağa gömdüm. Bir tek en küçük kızım kaldı. Bulunursa benim için hayatın bir anlamı olacak. Onu gördüğünü söyleyen tanıklar var. Allah rızası için kızımı bulun" dedi.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşayan ve enerji firmasında şef olarak çalışan 4 çocuk babası Fatih Karaca, gece vardiyasında çalışırken Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Çalıştığı araziden hızla evine giden Karaca, 2'nci katında oturdukları Hacı Ali Öztürk Mahallesi'ndeki 6 katlı Gözde Apartmanı'nın yıkıldığını gördü.

Karaca'nın eşi Duygu (41), çocukları Mehmet (16), Sıla (16), Adile Nur (17), İrem (14), annesi Adile Karaca (68) ve kayınvalidesi Havva Olamcam (66) enkaz altında kaldı. Facianın 7'inci gününde Duygu, Mehmet, Sıla, Adile Nur ve Adile Karaca ile Havva Olamcam'ın cenazeleri enkazdan çıkarıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ