Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzonspor Kulübü, eski futbolcusu, eski genel sekreteri ve divan kurulu üyesi Metin Kenan Aksu'nun hayatını kaybettiğini duyurdu.

        Bordo-mavili kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Eski yöneticimiz ve divan kurulu üyemiz Mahmut Aksu'nun babası eski futbolcumuz, eski genel sekreterimiz ve divan kurulu üyemiz Metin Kenan Aksu'nun vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Aksu'ya Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadesine yer verildi.

        Aksu'nun 2 Ağustos 1967'de kurulan kulübün ilk kadrosunda 2 sezon forma giydiği belirtilen açıklamada, Metin Kenan Aksu için yarın öğle vakti İskenderpaşa Camisi'nde cenaze töreni düzenleneceği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa