Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trabzon'da, düğün konvoyundaki otomobilden kurusıkı tabancayla ateş eden şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldığı bildirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, düğün konvoyundaki bir otomobilden havaya ateş açıldığı bilgisi üzerine harekete geçildi.

        Trabzon ve Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Beşirli Mahallesi'nden Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı Mahallesi istikametine seyir halinde olduğu belirlenen otomobili Yıldızlı Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda durdurdu.

        Yapılan aramada, şüpheli G.S'nin üzerinde olayda kullanılan kurusıkı tabanca ve şarjöre basılı halde 1 kurusıkı tabanca mermisi ele geçirildi.

        Şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.

        Öte yandan konvoyun tünelden geçişi sırasında tabancayla ateş edildiği anlara ilişkin görüntüler de çeşitli sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa