Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Almus Kaymakamı Emre Çömen, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla vatandaşları ilçelerini görmeye davet etti.

        Çömen, mesajında, 2015 yılında coğrafi işaret verilen Tokat kebabının Almus ilçesinde kendine has pişirme tekniğiyle bambaşka bir lezzete dönüştüğünü, kebabın yörenin vazgeçilmez lezzetleri arasında yer aldığını belirtti.

        Yerli ve yabancı turistlerin uğrak mekanı haline gelen Çevreli kasabasında bulunan Çatak Yaylası'nda yaz aylarının gelmesiyle özellikle hafta sonları yoğunluk oluştuğunu aktaran Çömen, "Vatandaşlarımızı da ilçemizin misafirperver halkıyla tanışmaya, kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini keşfetmek üzere ilçemize bekliyoruz. Almuslu hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının tazelenmesine vesile olan Kurban Bayramı'nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa