Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, gençlerle basketbol oynadı.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Eroğlu, sosyal medya hesabından, Perakende Mahallesi'nde belediye tarafından inşa edilen spor salonunda gençleri basketbol maçına davet etti.

        Gençler, Eroğlu'nun davetine sosyal medyada yaptıkları yorumlarla katılacaklarını belirten ve kura çekiminde çıkan 9 genç, Eroğlu ile maç gerçekleştirdi. Maçın kazananı ise Eroğlu'nun rakibi olan takım oldu.

        Eroğlu, maç sonunda gençlere basketbol topu hediye etti, oyunculara ve maçı izlemeye gelenlere baklava ikramında bulundu.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Eroğlu, "Geçtiğimiz cuma meydan okuma yapmıştık. Sporu seven, basketbolu seven gençleri maça davet etmiştik. Birbirinden değerli 9 kardeşimiz ve ben 10'ar dakikadan 4 periyot maç yaptık. Hocalarımız da sağ olsun, hakemlik yaptı. Her şey kuralına uygun olarak gerçekleşti. Sonuç itibarıyla 53-44 yenildik." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa