Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergene ilçesinde yol kazı çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalarına Sağlık Mahallesi Edirne 9. Sokak’ta başladı.

        Ergene Belediyesi, Sağlık Mahallesi’nde birçok cadde ve sokakta gerçekleştirdiği yol kazı çalışmasıyla birlikte sıcak asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Büyük iş makineleri vasıtasıyla kazılan cadde ve sokaklara daha sonrasında sıcak asfalt dökülüyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olan ekipler şimdi de Sağlık Mahallesi Edirne 9. Sokak’ta çalışmalarına başladı. 9. Sokak üzerinde yol kazı çalışmalarına başlayan ekipler, diğer sokak ve caddelerde olduğu gibi bu bölgeye de sıcak asfalt dökecek.

        Yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten Edirne Caddesi 9. Sokak sakinleri, Sağlık Mahallesi’nde birçok sokağın asfaltlanmasından sonra sıranın kendi sokaklarına geldiğini ifade ederek, kendilerini yol mağduriyetinden kurtaran Ergene Belediyesine teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa