Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Taner Ölmez: Kendimden asla boşanmazdım, tam bir ev adamıyım

        2021'de meslektaşı Ece Çeşmioğlu ile hayatını birleştiren Taner Ölmez, 2022’de kızı Zeynep, 2024’te ise oğlu Hazar’ı kucağına almıştı.

        İbrahim Selim'in YouTube programına konuk olan Taner Ölmez, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Programda, "Kendinle evli olsan boşanma sebebin ne olurdu?" sorusuna; "Asla boşanmazdım kendimden" diyerek, evdeki sorumluluklarından bahsetti.

        Taner Ölmez ve kızı Zeynep

        Taner Ölmez, aile yaşantısına ne kadar düşkün olduğunu şu sözlerle anlattı: Tam bir ev adamıyım. İşim olmadığı zaman sürekli evde olmaktan, aileyle olmaktan çok keyif alıyorum. Yardımcı olmayı çok seviyorum, mutfakta çok fazla aktifim. Hiçbir şey yapamazsam evi süpürüyorum... Niye boşanayım ya ben kendimden? Gayet makul yani... Evden çıkmadan önce akşam yemeğini de hazırladım hatta.

        ÖNERİLEN VİDEO

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa