Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Kıyafet ve aksesuarlarda olduğu gibi tırnaklarda da trendlerin gelip geçici olduğunu inkar edemeyiz. Zira geçtiğimiz senelerde sıkça karşımıza çıkan rengarenk ve desen desen protez tırnakların aksine bu yıl tırnak sağlığı ön planda.

TikTok ve Instagram gibi sosyal medya içeriklerine bakılırsa, tırnak meraklıları son zamanlarda daha doğal bir görünüm tercih ediyor. Minimalist tırnak süslemeleri, kısa tırnaklar, ‘ojesiz gibi görünen ojeli eller’ daha sofistike ve zarif bir görünümün önünü açıyor.

Bu trend için tırnakları ‘minimum ürünle bakımlı göstermenin hızlı yolları’ olarak özetlemek mümkün. Yani protez ve jel tırnaklardan vazgeçmek ve doğal tırnakları kucaklamanın tam zamanı.

Tıpkı aşırı işlem görmüş saçların ısıya ve kimyasallara ara vermeye ihtiyacı olduğu gibi, tırnakların da ara vermeye ihtiyacı var. Üstelik daha daha kısa tırnak daha ‘az kırılma’ demek. Ayrıca daha uzun tırnakların altlarında kalıntı ve bakteri barındırma olasılığının daha yüksek olduğu konusunda uyarıda bulunuluyor. O zaman bahar ve yaz aylarının tırnak trendlerine göz atıyoruz.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ