Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

İSPANYA’DA Kral Kupası heyecanı yaşanıyor. Villarreal hafta sonu ligde deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Ponferradina’yı ağırlıyor. Sarı Denizaltılar 4 haftada 10 puan topladı. Konuk ekip ise 4 maçta aldığı 3 puanla ligde 17. sırada. Bu deplasmanda da sıkı savunma yapıp kontralarla skor arayacaklar ama güçlü rakibe karşı işleri çok zor. Villarreal kupada da kazanır ve turu geçer.

PALMEİRAS’I 3-0 mağlup ederek moral bulan Atletico Mineiro zirve yarışını da iddialı şekilde sürdürüyor. Ronaldinho, Palmeiras karşısında sergilediği futbolla yine göz doldurdu. Sao Paulo son haftalarda düşüşte. Son 3 maçta sadece 1 gol atabilen konuk ekip bu süreçte 2 puan topladı. Evinde skor üretmekte sorun yaşamayan Atletico Mineiro’nun 3 puanı alacağını tahmin ediyorum.

VASCO bu sezona harika girmişti. Ama ne olduysa Atletico Mineiro deplasmanında alınan 1-0’lık yenilgiyle başladı. O maçla başlayan seride 5 haftada sadece 1 puan alabildiler. Ardından Portuguesa’yı 2-0 yendiler. Fakat sonrasında Nautico deplasmanından beraberlik ve en acısı içerde Bahia karşısında 4-0’lık ağır yenilgi geldi. Bu son mağlubiyet kulübü karıştırdı. Palmeiras karşısında alınacak kötü bir sonuç işleri çok daha zorlaştırır. Palmeiras kötü bir sezon geçiriyor, düşme hattındalar. 10 deplasman maçında 8 yenilgileri var. Juninho ve Alecsandro gibi yıldızlar ağırlığını koyar, Vasco kazanır.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ