Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Fenerbahçe kafilesinin kaldığı otelin önünde toplanan bir grup Kayserispor taraftarına göz yaşartıcı bombayla müdahale edildi - Mondihome Kayserispor Haberleri

        GALERİ İÇİN TIKLAYIN...

        Yaklaşık 200 kişilik Kayserispor taraftarı, sarı-lacivertlilerin kaldığı otelin önünde toplanarak, takımı stada götürmek için bekleyen otobüse taş ve sopalarla saldırdı.

        Polis ekiplerinin müdahalesiyle dağılan taraftarlar, bir süre sonra otele tekrar yaklaşmak istedi. Otelin önünde bulunan parktaki lambalara ve çöp kovalarına zarar veren taraftarlar, polisin göz yaşartıcı bombayla müdahalesi sonucu dağıldı.

        Parkta ve park yakınındaki otobüs durağında bekleyen bazı vatandaşlar da göz yaşartıcı bombadan etkilendi.

        Elinde bıçakla polise mukavemette bulunan bir taraftar, gözaltına alındı.

        Öte yandan Fenerbahçe otobüsüne saldırı yapan grubun Trabzonspor taraftarları olduğu iddia edildi. Saldırı sonrasında Fenerbahçe otobüsüne sprey boyayla Trabzonspor'un kısaltması olan "TS" yazıldığı görüldü. Kayserispor tribünlerinde Trabzonspor formasıyla oturan bir grubun olduğu da gözlendi.

        TAKIM OTOBÜSÜNÜN ŞOFÖRÜNDEN AÇIKLAMA

        Maçtan önce bir grup tarafından takım otobüsü taşlanan Fenerbahçe cephesinde olayın şoku yaşanırken, maç sonrasında röportaj veren otobüs şoförü Cemal Karakış ilginç açıklamalarda bulundu.

        Karakış, mikrofonları olayı anlatırken, saldırganlar arasında Trabzonspor ve Galatasaray formalı kişiler bulunduğunu dile getirdi. Otobüsün arkasına da spreyle Trabzonspor yazılarının yazıldığını belirten şoför ayrıca otobüs içinde herhangi bir panik yaşanmadığını, kendisinin ise başına yumruk büyüklüğünde bir taş isabet ettiğini ancak durumunun iyi olduğunu ekledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa