Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Tesadüfün böylesi! - Galatasaray Haberleri

        UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik'in, TFF Başkanlığı için aday olmayacağını açıklaması gündemin ilk sırasına oturdu. Erzik'in UEFA ve FIFA ile yaptığı görüşmenin ardından verdiği karar, sosyal medyada da çok konuşuldu.

        Ancak bunlardan en dikkat çekeni ise; Şenes Erzik'in "vetosunun", Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden verdiği destek mesajından sadece yarım saat sonra gerçekleşmesiydi.

        Galatasaray'ın, resmi olarak görüşmelere başladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmesine rağmen kadrosuna katamadığı Reyes, Forlan, Podolski ve Shaqiri transferlerine gönderme yapan bazı Twitter kullanıcıları "Galatasaray'ın resmi sitesinden açıkladığı bir transfer daha yattı!" esprisini yaptı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Hamas: Siyonist Proje Ortadan Kaldırılıncaya Kadar Devam Edeceğiz

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa