Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Başkanlık yarışı kızıştı! - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR.COM / İSMAİL KELEŞ

        Beşiktaş Başkanı İsmail Ünal'ın da desteğini arkasına alan Serdal Adalı'nın Siyah-Beyazlı ekipte başkanlığa aday olacağı iddia edildi. Serdal Adalı'nın başkan adaylığı gündeme damga vururken, Divan Kurulu Eski Başkanı Şeref Nasır haber1903.com'a Serdal Adalı'nın böyle bir yapılanma içerisinde olduğunu açıkladı. Nasır, Adalı'nın bir adayın arkasında 2. başkan veya başkan olarak seçime gideceğini söyledi.

        KOLOT'TAN YEŞİL IŞIK

        Beşiktaş eski Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ise Yıldırım Demirören’in açıklamalarına sert yanıt verdi. Demirören'in listesinde kendisini eleştiren isimlerin yer aldığını söyleyen Kolot bunların eleştiri getirmesinin normal olduğunu vurgularken, "Herkes değişti ama başkanın kendisi değişmedi" dedi.

        Serdal Adalı'nın kendisini arkadan hançerlenmiş hissettiğini dile getiren Kolot, "Serdar Adalı başkanlığa adaylığını bence koyar" ifadelerini kullandı.

        Beşiktaş’ın iyi yönetilmediğini de vurgulayan Kolot, "Benim her zaman başkanlık için çalışmam var. Beşiktaş için seçim zamanı gelince görüşeceğiz" diyerek başkan adaylığına yeşil ışık yaktı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa