Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor 'Yapacak bir şey yok!' - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor’un geçtiğimiz hafta sonunda Bursa ile oynadığı maçta iki kulübün sözlü bir şekilde anlaşmaya vararak Volkan Şen’i oynatmaması tepkilere neden olmuştu. Bu olayın ardından Trabzonspor’un eski oyuncuları Egemen Korkmaz ve Selçuk İnan için bir girişimde bulunup bulunmayacağı merak edilirken, Başkan Sadri Şener konuya açıklık getirdi. Şener, eski oyuncuları Selçuk ve Egemen’in Trabzon’da oynanacak olan maçlarda forma giymemeleri konusunda bir girişimlerinin olmayacağını söyledi. “Onlar giderken bana Allah’a ısmarladık bile demediler” diyen Şener, “Trabzon, Türkiye Cumhuriyeti’nin bir ili, bu oyuncular orada futbol oynadılar, gelebilirler elbette ama seyirci bir şey derse ona yapacak bir şeyim olmaz” şeklinde konuştu.

        BURAK’A SAHİP ÇIKTI

        Şener, Bursa maçında kendisini bilerek yere attığı iddiası ile “Emek hırsızı” şeklinde suçlanan Burak Yılmaz’a da sahip çıktı. Şener, “Burak Yılmaz’a emek hırsızlığı yaptı denmesi hoş olmadı. Bu gündem oldu Türkiye’de. Ama kimse Bursa’nın attığı golün ofsayt olduğunu söylemedi. Burak saygın, seviyeli ve ahlaklı bir sporcudur. Bence kimse Burak’ın ismini ağzına bile almasın” dedi.

        ‘ŞERİAT’IN KESTİĞİ PARMAK ACIMAZ’

        Geçen sezon ligde şike ile alakalı bir takım olayların yaşandığını hatırlatan Sadri Şener, sözlerini şöyle tamamladı: “Geçen sezon ligde yaşananlar yargıya intikal etti. UEFA da, Trabzonspor’u Şampiyonlar Ligi’ne kabul etti. Mahkemeden çıkacak karara da herkes saygı gösterecek. Hukuk devletinde yaşıyoruz. Şeriatın kestiği parmak acımaz.”

        Kriz yaratmaya çalışıyorlar

        Trabzonspor Kulübü, Volkan Şen’in Bursa maçında oynatılmaması ile ilgili bir açıklama yaptı. İki kulübün, oyuncunun transferi sırasında sözlü olarak anlaşmaya vardığı belirtilirken, kamuoyunda gereksiz, maksatlı spekülasyonlar yapıldığı ve kriz ortamı yaratılmaya çalışıldığı ifade edildi.

        ‘Düşünmeden kabul ettim’

        Bordo-Mavili takımın Bursa’dan transferi Volkan Şen, Trabzoncell abonelerinin sorularını yanıtladı. Trabzon’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Volkan “Takım içinde bir aile ortamı var. Ben de bunun bir parçası olmaya çalışıyorum” dedi. Volkan, Bursa’da uzun yıllar forma giydiğini hatırlatarak, “Artık hem benim hem de Bursaspor açısından değişim olması gerekiyordu. Trabzonspor’un teklifini hiç düşünmeden kabul ettim” diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa