Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Olmak yada olmamak! - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Benfica ile yarın oynanacak rövanş maçı için her yolu deneyecek. Tur için 3 gole ihtiyacı olan Fırtına’da deneyimli çalıştırıcı gerekirse defansta açık bile vermeyi göze alacak

        Bordo-Mavili takım, yarın Benfica ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi ön eleme turu rövanş maçından galibiyet almak için her yolu deneyecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözünü kararttığı ve goller bulabilmek için defansta açık bile vermeyi göze aldığı belirtildi. Portekiz’de oynanan ilk maçtan sonra “Gol atmak için açık verebilirdik ama bu riski almadık” diyen Şenol Güneş’in, Olimpiyat Stadı’nda takımına her türlü riski aldıracağı konuşuluyor.

        Turu geçmek için 3 gol bulması gereken, Karadeniz ekibinde deneyimli teknik adam, ilkmaçta oynayan kadronun üzerinde çok fazla bir değişikliğe gitmeyecek sadece Portekiz’de görev vermediği Halil Altıntop’u sahaya sürecek. Takımına hücumoynatmayı isteyen ve bu taktikle sahaya çıkmayı planlayan deneyimli çalıştırıcının bumaçtaki en büyük kozları ise Henrique, Burak ve Halil olacak.

        ORTA SAHA ZOKORA’YA EMANET

        Adrian’dan da beklentisi yüksek olan Güneş, orta sahanın defansif yönünü ise Zokora’ya emanet edecek. Tecrübeli çalıştırıcı, uzun boylu defans oyuncularından da kazanılan yan toplarda ve kornerlerde rakip ceza alanına gitmelerini isteyecek.

        HTSPOR / HALUK AYYILDIZ

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa