Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Gökçek inadı! - Futbol Haberleri

        2013 FIFA U-20 Dünya Kupası için başvuruda bulunan Türkiye, maçların oynanması için aday 10 ilden onay aldı. Ankara için Melih Gökçek’e takıldı.

        Ankaraspor ve Ankaragücü’ndeki ‘onursal başkanlık’ görevlerinde Türkiye Futbol Federasyonu’na karşı adeta savaş ilan eden Melih Gökçek, ilginç bir olaya daha imza attı.

        Bir süre önce 2013’de yapılacak olan FIFA U-20 Dünya Kupası ile ilgili adaylık başvurusunu yapan ve cuma günü dosyasını FIFA’ya teslim etmesi gereken TFF, Melih Gökçek’in direnişiyle karşı karşıya kaldı. FIFA’nın ülke federasyonlarının belirlediği aday şehirlerin vali ve belediye başkanlarından istediği iyi niyet sözleşmesini İstanbul, Trabzon, Kayseri, İzmir, Bursa, Manisa, Antalya, Gaziantep, Urfa ve Rize illerinin hem vali hem de belediye başkanlarının göndermesine rağmen, Ankara Valisi’nin imzaladığı sözleşmeyi Ankara BŞB Başkanı Melih Gökçek imzalamadı.

        İKİ KEZ UYARILDI

        TFF yetkilileri, Gökçek’e iki defa da uyarı yazısı gönderdiklerini ancak cevap alamadıklarını belirtirken, sözleşme bugün federasyona ulaşmadığı takdirde Ankara ili, U-20 Dünya Kupası’nın yapılacağı aday şehirler arasından çıkarılacak.

        HTSPOR / Tahir KUM

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa