Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Linderoth ve Emre kadroda! - Futbol Haberleri

        Hafta sonu ezeli rakibi Fenerbahçe'ye karşı aldığı yenilgiyle büyük moral bozukluğu yaşayan sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Rijkaard, bazı önemli oyuncularını Bucaspor maçının kadrosuna alma gereği duymadı.

        Hollandalı teknik adam, kaleyi bu sezon ilk kez Aykut'a teslim edip, sakatlıktan dönen Linderoth ile Emre Güngör'ü ilk 11'de sahaya sürerken, Baros'un sakatlığına rağmen Nonda'ya yedekler arasında yer verdi.

        Bucaspor karşılaşmasında Servet, Franco, Mustafa, Ayhan, Hakan ve Sabri ise maç kadrosuna dahi alınmadılar.

        Diğer yandan, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Keita ile sakatlanan Baros, Bucaspor mücadelesinde takımdaki yerlerini alamadılar.

        -LİNDEROTH 83, EMRE GÜNGÖR 41 GÜN SONRA-

        Galatasaray'da üst üste yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle takımdan uzun süre uzak kalan isimlerden Tobias Linderoth ve Emre Güngör, Bucaspor maçına ilk 11'de çıkma fırsatı buldular.

        Sarı-kırmızılı formayla son olarak 6 Ağustos'ta yapılan UEFA Avrupa Ligi'ndeki Maccabi Netanya rövanş mücadelesinde yer alabilen Linderoth, 83 gün sonra ilk maçına çıkarken, 17 Eylül'de UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Panathinaikos karşılaşmasında sakatlanan Emre Güngör de 41 günlük bir aranın ardından formasına kavuştu.

        -TARAFTAR İLGİ GÖSTERMEDİ-

        Galatasaray taraftarları Bucaspor karşılaşmasına fazla ilgi göstermezlerken, Ali Sami Yen Stadı'nın tribünlerinde önemli boşluklar dikkati çekti.

        Fenerbahçe yenilgisi sonrası takıma tepkili oldukları gözlenen Galatasaray taraftarları bir süre, ''Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese'' ve ''Tepkimiz sizlere, renklere değil'' tezahüratı yaptı.

        -BUCASPOR TARAFTARI YALNIZ BIRAKMADI-

        Bucaspor taraftarları, Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplara kalma yolunda takımlarını İstanbul'da yalnız bırakmadılar.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa