Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fikret Orman, Fırat Aydınus'u dikkatle takip edeceklerini söyledi - Beşiktaş Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi MHK ve Fırat Aydınus ile alakalı açıklama yapan Fikret Orman'ın konuşması şu şekilde:

        "YAPILAN TÜM ATAMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"

        "Bugün UEFA maçı oynuyoruz, hafta sonu ligle alakalı konuşmak istemiyorum ama şunu da bütün kamuoyunun bilmesini isterim. Beşiktaş Türkiye'nin en eski ve en köklü camiası. Biz de O'nun ağırlığıyla bu kulübü yönetmeye çalışıyoruz. Şu anda da yeni bir MHK geldi.

        Biz MHK ile alakalı biz iyi niyetliyiz ve takip edeceğiz demiştik. Yapılan tüm atamaların sadece bizim maçımız değil, tüm atamaları yakından takip ediyoruz ve benle arkadaşlarımızın tecrübesi ile bunların alt satırını okuyabilecek tecrübedeyiz. İnşallah yanılıyorumdur. Temennim budur ama sahada centilmence oyun oynanan ve sahada bunun sonucunun belirlendiği bir lig olmasını temenni ediyorum. İnşallah da o şekilde olur. Bende umarım o alt satırlarda yanılıyorumdur. Alt satır sözlerimi dinleyenler anlarlar.

        Umarım düşüncelerimde yanılırım. İtirazımız da olmayacak. Atama yapılmış ve Fırat Aydınus da tecrübesi belli olan bir hakem. Bir tek ben Beşiktaş maçıyla alakalı konuşmak istemiyorum. Yapılan tüm atamalarla alakalı izlemedeyiz. Bunun arkasındaki niyet umut ediyorum benim okuduğum niyetler değildir."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa