Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor'da Eto'o krizi - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Antalyaspor yönetimi, 3 senelik sözleşme yapılan Samuel Eto’o’nun parasının sponsorlar tarafından karşılanacağını belirtmişti. Ancak işler planlandığı gibi gitmedi. Göğüs reklamı veren ‘İati’, 2 milyon Euro ’luk ödemeyi yapmasına karşın sırt reklamı için 1.5 milyon Euro vermesi gereken Antalya Mermer'in “1 milyon lira ödeyebiliriz” dediği iddia edildi.

        Yıllık maaşı 3 milyon Euro olan Kamerunlu yıldızın, menajerine 400 bin Euro veriliyor. Ev ve uçak gibi ekstralar göze önünde bulundurulduğunda yıllık maliyet 3.5 milyon Euro'yu buluyor. Bu durumda Eto’o için ödenmesi gereken 4 milyon TL kalıyor. Sponsor sorununun çözülmemesi halinde, bu rakam Antalyaspor’un kasasından çıkacak.

        Öte yandan Kulüp Başkanı Gencer, “Tüm maliyetini sponsorlar karşılayacak” demesine rağmen İati ve Antalya Mermer ile yapılan anlaşmanın da sadece 1 yıllık olduğu ortaya çıktı. Oysa Eto’o ise 3 senelik imza atmıştı.

        (Radikal)

        GÜLTEKİN GENCER'DEN AÇIKLAMA

        Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, dünyaca ünlü Kamerunlu oyuncu Samuel Eto'o'nun alacağı ücretle ilgili sponsorlarla anlaşmazlık olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

        Gencer, kamuoyunda Eto'o'nun yıllık alacağı ücretle ilgili haberlerin hangi amaçla yapıldığını anlamadığını ifade etti.

        Eto'o'ya ödenecek bedelle ilgili sponsorlarla anlaşmalar yapıldığını hatırlatan Gencer, "Bu anlaşmalarda herhangi bir sıkıntı yok. Bu transferlerde, Antalyaspor'un kasasından hiç para çıkmayacak" diye konuştu.

        Başkan Gencer, sponsor şirketlerin, Eto'o'nun da katılımıyla birkaç gün içerisinde bir lansman yapacağını belirterek, "Bu lansman sayesinde kamuoyu herhangi bir sıkıntı olmadığını görecektir. 'Eto'o'nun yıllık alacağı ücretle ilgili sponsorlarla anlaşmazlık var', şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa